Słodki stół, który uświetni każde wydarzenie
Oferta dla HoReCa oraz firm – słodki stół
Na przestrzeni lat zrealizowaliśmy wiele aranżacji, dopasowanych stylem i kolorystyką do przepięknych przyjęć naszych Klientów.
Mamy w swojej ofercie kilka alternatywnych rozwiązań dla tradycyjnego stołu – dysponujemy geometrycznymi regałami i podestami, kubikami, ozdobnym kredensem oraz drabinką z półkami do wyserwowania słodkości.
Deserki eksponujemy na różnorodnych naczyniach: paterach z koronkowym brzegiem, na kryształowych tacach, złotych, geometrycznych podstawkach. Do każdego stylu dopasujemy odpowiedni zestaw naczyń i dekoracji. Do każdej aranżacji przygotowujemy wazoniki z kwiatami lub zieleń do uzupełnienia kompozycji. Słodkości dopasowujemy do kolorystyki i stylu przyjęcia.
Nasza oferta słodkości dedykowanych do aranżacji słodkiego stołu jest bardzo szeroka i cyklicznie aktualizowana. Poniżej prezentujemy wybrane, najpopularniejsze słodkości z naszego asortymentu. Na bazie m.in. tych produktów realizujemy kompleksowo nasze słodkie stoły.
Nasze realizacje wyceniamy indywidualnie, żeby przygotować dla Państwa słodki stół skrojony na miarę potrzeb. Szczególnie aranżacje tematyczne, z motywem przewodnim podlegają spersonalizowanej wycenie. Wszystkie szczegóły aranżacji ustalamy na wcześniej umówionym spotkaniu, telefonicznie lub mailowo.
Składanie zamówienia
Cały proces zamówienia możemy zamknąć w kilku prostych krokach: rezerwacja terminu, omówienie podstawowych założeń realizacji, na podstawie których przygotowujemy proponowany zestaw słodkości. Na kolejnym etapie dopracowujemy wstępną propozycję i po zaakceptowaniu zmian przechodzimy do szybkich formalności. Później pozostaje już tylko cieszyć się przygotowaniami do przyjęcia. My zajmiemy się resztą. Dostarczymy słodkości na miejsce realizacji, zaaranżujemy je, a po wszystkim odbierzemy naczynia.
Nasza oferta
- CAKE POPSY: ORZECHOWO – CZEKOLADOWE, BIAŁA CZEKOLADA, MALINA (możliwość wyboru innych smaków)
- PTYSIE Z KREMEM ORZECHOWYM / Z KREMEM TRUSKAWKOWO – MIĘTOWYM MINI BEZA PAVLOVA
- MONOPORCJE – MUS CZEKOLADOWY, OWOCOWA ŻELKA (możliwość wyboru różnych kształtów)
- MINI DROŻDŻÓWKI – (wyłącznie w ofercie bankietowej)
- MINI TARTALETKI – KREM CYTRYNOWY, BEZA WŁOSKA
- ASIETTE CZEKOLADOWE
- CIASTA PORCJOWANE – (sernik tradycyjny, jabłecznik, kruszon, czekoladowe z owocami sezonowymi, jogurtowe z owocami leśnymi, brownie bezglutenowe)
- MINI DESER TIRAMISU
- MINI DESER PANNA COTTA
- MINI DESER CZARNY LAS
- MINI DESER CHIA MANGO (VEGE)
- DAQUISE BANKIETOWY
- BABECZKI BANKIETOWE Z OWOCAMI SEZONOWYMI
- MAKARONIKI
Cennik
- Dla 60 porcji – kwota od 1050 pln
- Dla 120 porcji – kwota od 2200 pln
- Dla 150 porcji – kwota od 2800 pln
- Dla 200 porcji – kwota od 3400 pln
- Dla 250 porcji – kwota od 4000 pln
- Dla 300 porcji – kwota od 4800 pln