Słodki stół, który uświetni każde wydarzenie

Na przestrzeni lat zrealizowaliśmy wiele aranżacji, dopasowanych stylem i kolorystyką do przepięknych przyjęć naszych Klientów.

Mamy w swojej ofercie kilka alternatywnych rozwiązań dla tradycyjnego stołu – dysponujemy geometrycznymi regałami i podestami, kubikami, ozdobnym kredensem oraz drabinką z półkami do wyserwowania słodkości.

Deserki eksponujemy na różnorodnych naczyniach: paterach z koronkowym brzegiem, na kryształowych tacach, złotych, geometrycznych podstawkach. Do każdego stylu dopasujemy odpowiedni zestaw naczyń i dekoracji. Do każdej aranżacji przygotowujemy wazoniki z kwiatami lub zieleń do uzupełnienia kompozycji. Słodkości dopasowujemy do kolorystyki i stylu przyjęcia.

Nasza oferta słodkości dedykowanych do aranżacji słodkiego stołu jest bardzo szeroka i cyklicznie aktualizowana. Poniżej prezentujemy wybrane, najpopularniejsze słodkości z naszego asortymentu. Na bazie m.in. tych produktów realizujemy kompleksowo nasze słodkie stoły.

Nasze realizacje wyceniamy indywidualnie, żeby przygotować dla Państwa słodki stół skrojony na miarę potrzeb. Szczególnie aranżacje tematyczne, z motywem przewodnim podlegają spersonalizowanej wycenie. Wszystkie szczegóły aranżacji ustalamy na wcześniej umówionym spotkaniu, telefonicznie lub mailowo.

Składanie zamówienia

Cały proces zamówienia możemy zamknąć w kilku prostych krokach: rezerwacja terminu, omówienie podstawowych założeń realizacji, na podstawie których przygotowujemy proponowany zestaw słodkości. Na kolejnym etapie dopracowujemy wstępną propozycję i po zaakceptowaniu zmian przechodzimy do szybkich formalności. Później pozostaje już tylko cieszyć się przygotowaniami do przyjęcia. My zajmiemy się resztą. Dostarczymy słodkości na miejsce realizacji, zaaranżujemy je, a po wszystkim odbierzemy naczynia.

Nasza oferta

  • CAKE POPSY: ORZECHOWO – CZEKOLADOWE, BIAŁA CZEKOLADA, MALINA (możliwość wyboru innych smaków)
  • PTYSIE Z KREMEM ORZECHOWYM / Z KREMEM TRUSKAWKOWO – MIĘTOWYM MINI BEZA PAVLOVA
  • MONOPORCJE – MUS CZEKOLADOWY, OWOCOWA ŻELKA (możliwość wyboru różnych kształtów)
  • MINI DROŻDŻÓWKI – (wyłącznie w ofercie bankietowej)
  • MINI TARTALETKI – KREM CYTRYNOWY, BEZA WŁOSKA
  • ASIETTE CZEKOLADOWE
  • CIASTA PORCJOWANE – (sernik tradycyjny, jabłecznik, kruszon, czekoladowe z owocami sezonowymi, jogurtowe z owocami leśnymi, brownie bezglutenowe)
  • MINI DESER TIRAMISU
  • MINI DESER PANNA COTTA
  • MINI DESER CZARNY LAS
  • MINI DESER CHIA MANGO (VEGE)
  • DAQUISE BANKIETOWY
  • BABECZKI BANKIETOWE Z OWOCAMI SEZONOWYMI
  • MAKARONIKI

Cennik

  • Dla 60 porcji – kwota od 1050 pln
  • Dla 120 porcji – kwota od 2200 pln
  • Dla 150 porcji – kwota od 2800 pln
  • Dla 200 porcji – kwota od 3400 pln
  • Dla 250 porcji – kwota od 4000 pln
  • Dla 300 porcji – kwota od 4800 pln